Ten Huize Foets huwelijksfoto’s | Mol, fotograaf | Stéphanie en Pieter-Jan | 10 juni 2017

ten huize foets Mol trouw Stephanie en Pieter-Jan

Het feest in feestzaal Ten Huize Foets was, om het zacht uit te drukken, spetterend. Zelden zoveel lachende gezichten gezien, heel de dag door. Vooral de speeches door vrienden en familie waren hilarisch. Maar vooral hun zoontje, Julien stal alle aandacht.

Feestzaal Ten Huize Foets

Een riant herenhuis in Mol waar gastronomie hoog in het vaandel wordt gedragen. De zaakvoerder zelf, Michel Foets, staat achter het fornuis en zijn vrouw Evi ontvangt de gasten. Al snel merk je dat ze zich in duizend bochten plooien om het zich iedereen naar hun zin te maken. Het resultaat is dan ook fantastisch. Geweldige gerechten en een uitmuntende bediening. Ik kan er van meespreken!

Stéphanie en Pieter-Jan:

Ze hebben elkaar leren kennen op de schoolbanken, maar het was zeker geen liefde op het eerste gezicht. Ondertussen zijn ze al 15 jaar samen.

Pieter-Jan heeft haar ten huwelijk gevraag op Kerstavond. Na elk gerecht mocht Stéphanie een cadeautje opendoen. In het laatste cadeau dat ook het grootste was, zat een klein pakje met... De ring!

Romantisch or what?

Het burgerlijk huwelijk hadden ze al een paar maanden vroeger gedaan. Dat maakte de dag veel rustiger. Zo konden ze van elkaar genieten tijden een gezellige en romantische picknick.

De ceremonie was in de Sint-Lambertuskerk in Beerse. Een mooie ceremonie met prachtige getuigenissen van vrienden en familie.

Na het fantastische diner en als alle gasten waren toegekomen, kon het feest echt losbarsten. Stéphanie en Pieter-Jan straalden heel de dag door! Ze hebben er dan ook met volle teugen van genoten!

Stephanie en Pieter-Jan, het gaat jullie goed!

De foto’s:

ten huize foets Mol trouw Stephanie en Pieter-Jan
ten huize foets Mol trouw Stephanie en Pieter-Jan
ten huize foets Mol trouw Stephanie en Pieter-Jan

De leveranciers:

Feestzaal: Ten Huize Foets

Boeket: Ambrosia

Bruidskleed: Cermo

Pak bruidegom: Wellens Men

Ringen: Slaets Antwerpen

Dj: Eric Pelckmans