Hof Van Keulen huwelijksfoto’s | Kallo, fotograaf | Ine en Joren | 06 mei 2017

Hof Van Keulen trouw JIne en Joren foto-10.jpg

Hof van Keulen:

Het feest in feestzaal Hof van Keulen in Kallo, zal ik mij vooral herinneren door de zeer emotionele speeches van de papa van Ine en Ine zelf. En hoe daarna het feest losbarstte!

Ine en Joren:

Tot over hun oren verliefd, zo zou je Ine en Joren het best kunnen omschrijven. Dat kon je merken gedurende de hele dag, maar vooral tijdens de zeer persoonlijke ceremonie en tijdens het geweldige feest.

De vonk bij Ine en Joren is overgeslagen in het 6de middelbaar(!) op het galabal.  Kan het nog romantischer? Na bijna 6 jaar samen, stelt Joren dé vraag, tijdens een gezellig etentje. Haar reactie: ‘Zijt ge nu serieus?’

Voor de wet trouwden ze in het gemeentehuis van Temse.

Daarna ging het naar de Christus-Koningkerk, voor de ceremonie.

Een zeer mooie ceremonie, zeker toen Ine aan de arm van haar vader de kerk binnen kwam. Een heel emotioneel moment voor iedereen aanwezig.  Haar vader had immers pas het gevecht tegen een slepende ziekte achter de rug.  Maar op dat moment, tijdens die binnenkomst, leek de tijd even stil te staan. Magisch...

Na het fantastische diner en als alle gasten waren toegekomen, kon het feest echt losbarsten. Ine en Joren straalden heel de dag door!

Waarvan hebben ze het meest genoten?

Joren: Eigenlijk alles! Het mooie weer, de burgerlijke en kerkelijke ceremonie, de shoot, de receptie, het avondfeest ... Maar vooral van de bruid! ;)

Ine: De eerste keer dat ik Joren zag. In totaliteit was het een prachtige dag die je deels als in een droom meemaakt. Pas als je de foto's ziet, wordt alles terug een beetje werkelijkheid. :)

Tips?

Vergeet je geloften niet thuis of neem een kopie en geef die aan iemand anders :) Plan de dag goed op voorhand, dan blijf je een hele dag kalm en leef je op een wolk!

Ine en Joren, heel veel geluk samen.  Het gaat jullie goed!

De foto’s:

Hof Van Keulen trouw JIne en Joren foto-1.jpg

De leveranciers:

Feestzaal: Hof van Keulen

foto's: Geert Peeters Wedding Photography