La Butte Aux Bois huwelijksfoto’s | Lanaken, België fotograaf | Emma en Nicky | 11 maart 2017

La Butte Aux Bois Lanaken trouw Emma en Nicky foto

De eerste echte trouw van het jaar is altijd speciaal en geeft telkens een apart, fijn gevoel.  Deze dag zou in schoonheid eindigen in La Butte Aux Bois in Lanaken, maar begint over de grens in Maastricht, Nederland. Extra leuk wordt het als het een geweldig koppel is. En dat was in dit geval zo! De roots van Emma en Nicky liggen in China. De dag zat dan ook vol met mooie tradities en symbolen, die op bepaalde momenten zeer emotioneel waren. De theeceremonie, het aandoen van de juwelen, de prachtige jurken...

Maar ook hilarische momenten, met de (in de Chinese cultuur) bekende deurspelletjes. Waarin de bruidegom (samen met de jonkers) een aantal opdrachten moet vervullen, voor dat deze bruidegom zijn bruid mag zien. Alles gebeurde voor het ouderlijk huis van Emma, terwijl de zon scheen alsof het zomer was.

Het huwelijk in La Butte Aux Bois

Deze fantastische locatie in Lanaken ligt in een geweldig mooi, bosrijk domein.

Het is hier ook dat de ceremonie was. Dat het een zeer emotionele ceremonie was, is het minst wat je kan zeggen. Een groep van vrienden, vriendinnen en familie kwamen getuigen en geen enkel oog bleef droog. Zelden zoveel lof gehoord over een koppel!  Hier hebben Emma en Nicky dan ook het meest van genoten.  Ze hadden nooit gedacht dat zoveel vrienden en familie zo'n mooie speeches hadden voorbereid.

De ceremonie werd prachtig begeleid door Tine De Donder.

Emma en Nicky

Emma en Nicky hebben elkaar leren kennen via vrienden en door een ritje achterop Nicky’s moto en kennen elkaar nu al meer dan 1 jaar. Vlak voor dat ze gingen samenwonen in hun nieuw appartementje, vroeg Nicky of Emma met hem een gezinnetje wou stichten en met hem wilde trouwen.

Het wettelijk huwelijk hadden Emma en Nicky in intieme kring gedaan, een aantal weken vooraf. Tijdens de trouwdag hadden ze dus veel meer tijd voor elkaar... en voor de garderobewissels uiteraard. Want blijkbaar zijn drie outfits voor bruid en bruidegom geen uitzondering!

Emma en Nicky, heel veel geluk gewenst!

 

De Foto’s:

La Butte Aux Bois Lanaken trouw Emma en Nicky foto
La Butte Aux Bois Lanaken trouw Emma en Nicky foto


Leveranciers:

Fotograaf: Geert Peeters

Feestzaal: La Butte Aus Bois

Ceremonie: Tine De Donder

Video: Cinematic Weddings