Canal huwelijksfoto’s | Vilvoorde, fotograaf | Fran en Jozef | 1 juli 2017

Canal Vilvoorde trouw Fran en Jozef foto

De huwelijksdag van Fran en Jozef was een mooie emotionele dag gevuld met vrienden en familie, waar vooral Lyra, hun prachtige dochter, de show stal. Het hoogtepunt, de zeer persoonlijke en ontzettend emotionele ceremonie in Canal in Vilvoorde

Het huwelijk in Canal, Vilvoorde

Door allerlei omstandigheden kwamen Fran en Jozef aanvankelijk vrij laat bij mij aankloppen. Zij waren totaal niet uit hun lood geslagen en toonde niet de minste zenuwen, wat ook niet nodig is. Van zodra ik hen ontmoette, klikte het meteen. Ik zag een geweldig koppel dat ontzettend verliefd was. En dat was op hun trouwdag niet anders.

De bruidegom, strak in het pak, werd afgezet door een oldtimer bij Fran, gehuld in een prachtig kleed.  Vandaar ging het richting gemeentehuis, de abdij van Dielegem. Het wettelijk gedeelte liep niet van een leien dakje. Door file kwamen de getuigen te laat en daardoor was er wat verwarring bij de gemeentelijke bestuursleden. Uiteindelijk is alles toch nog goed gekomen en kon het zonder dralen naar Canal voor de ceremonie.

Canal is een zeer mooie zaak aan (zoals de naam al liet vermoeden) het kanaal van Vilvoorde. Ideaal om buiten te vertoeven, hoewel op die dag de weergoden minder gunstig waren. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Eén van de emotioneelste ceremonies die ik tot nu toe heb meegemaakt. Hoeveel traantjes er gevloeid zijn tijdens dit zeer intens moment, weet ik niet. Maar dat iedereen ontroerd was, dat staat vast!

Het werd een zeer knap in goede banen geleid door Ola en Annick van Minn

Na het fantastische diner en als alle gasten waren toegekomen, kon het feest echt losbarsten.  Fran en Jozef straalden heel de dag door!

Fran en Jozef

Zij zijn al 7 jaar samen en hebben een dochtertje, Lyra.

Als huwelijksaanzoek gaf Jozef, na een concert van Ryan Adams een kaartje met een, zeer cryptische, hint waarop stond dat hij een weekendje Londen had georganiseerd.  Tijdens dat weekend had hij een privé capsule in de in The Londen Eye geboekt. Champagne en pralines incluis! Op het hoogste punt van het rad liet hij het liedje 'Summer Dress' van The Red House Painters spelen. Een belangrijk lied voor beiden… Daarna ging Jozef op de knie.

Waar hebben ze het meest van genoten?

Fran en Jozef: De ceremonie was echt enorm leuk. Het was heel fijn om al de speeches van onze vrienden en familie te horen.  Ik heb vooral genoten van de aanwezigheid van alle mensen. Sommige mensen hadden we echt al veel te lang niet meer gezien en het was een blij weerzien! Ook de fuif was heel leuk. Het deed deugd om nog eens te kunnen dansen.

Tips?

Fran: Zorg dat je die dag omringd bent door een team (familie of vrienden) die echt weten wat ze moeten doen en die in jouw plaats aan dingen denken. En de belangrijkste tip (!!): maak een checklist voor de dag zelf met alles wat je niet mag vergeten.

Jozef: We kunnen niet helemaal spreken uit ervaring, maar enkel wanneer je alles tot in de puntjes hebt voorbereid, kan je volgens mij ten volle genieten van je trouwdag. Ook zeer belangrijk: schakel enkel mensen in bij wie je je goed voelt - trust your gut feeling. Dit is ons gelukkig meer dan behoorlijk gelukt.

Fran en Jozef: Het gaat jullie goed!

Foto’s:

Canal Vilvoorde trouw Fran en Jozef foto
Canal Vilvoorde trouw Fran en Jozef foto
Canal Vilvoorde trouw Fran en Jozef foto

leveranciers:

Zaal: Brasserie Canal

Bruidskleed: Bruidshuis Jagré

Pak bruidegom: Cassari

Ringen: Nadine Kieft

Ceremonie begeleiding: Minn

Make-up: Beauty-Licious

DJ: DJ Rien