Blog | Kasteel d' Aertrycke, huwelijksfoto’s | Torhout, fotograaf | Aline en Samuel

Kasteel d' Aertrycke Torhout trouw bruid en bruidegom foto

Dit feest in Kasteel d' Aertrycke Torhout, was zo leuk dat alle gasten tot diep in de nacht hebben gefeest. Ik kom graag in West-Vlaanderen. Er hangt altijd een sfeer van spontaniteit en iedereen is goedgezind. En dat was op de trouwdag van Aline en Samuel niet anders.

Het feest in Kasteel d' Aertrycke Torhout

Een prachtig kasteel op een uitgestrekt domein, daar was iedereen het over eens. Het kasteel is gebouwd in 1870 door Auguste De Maere, een baron, die, in 1872 aan de basis lag van een protestbeweging, die moest verhinderen dat het Gravensteen in Gent werd afgebroken! Gent is U dankbaar, Auguste!

Voor de trappen van dit mooie kasteel een receptie houden is fantastisch. Mede dankzij het mooie weer, was dit de gedroomde locatie voor Aline en Samuel.

Aline en Samuel

Aline en Samuel hebben elkaar ontmoet op een filmset!  Ontzettend verliefd, dat is het minste wat je kan zeggen.  Dat kon ik onmiddellijk zien, van zodra ik ze ontmoette, enkele maanden voor hun grote dag.

Samuel heeft Aline ten huwelijk gevraagd na een lange en lastige klim op een berg in IJsland.  Toen Aline zich puffend omdraaide, zat Samuel op één knie...

Toen ze elkaar voor de eerste keer zagen op hun trouwdag (Samuel strak in het pak en Aline in een prachtig kleed)  dacht Aline: 'Wat een lekker stuk vlees' en Samuel dacht: 'Jackpot!'.  Dit zegt zeer veel over hoe goed deze 2 personen bij elkaar passen!

Tijdens de rit met de prachtige koets naar de kerk, straalden ze gewoon. Zeker tijdens de Kerkdienst! Gevuld met emotionele momenten en speeches van vrienden en familie.

Na de mooie ceremonie, in de goedgevulde Sint-Tillokerk in Izegem, ging het richting Kasteel.

Als alle gasten waren toegekomen kon de sfeer niet meer stuk. Wat een fantastisch koppel!  Zoveel vrienden en familie die met zoveel lof spraken over hen. Het was en heel leuke dag om mee te maken en ik zal het mij nog zeer lang zal herinneren.

Aline en Samuel, heel veel geluk toegewenst! Het gaat jullie goed!

Foto's:

Kasteel d' Aertrycke Torhout trouw bruid en bruidegom foto
Kasteel d' Aertrycke Torhout trouw bruid en bruidegom foto
Kasteel d' Aertrycke Torhout trouw bruid en bruidegom foto


Leveranciers:

Feestzaal: Kasteel d' Aertrycke

Bruidskleed: Veronique Robel

Pak: Gentlemen

Ringen: Juwelen Vereecke

Boeket: De Witte lelie

Taart: Atelier des fetes

Make up: Charlotte Delaere

DJ: Francis Hoste 

Fotografie: Geert Peeters