Blog | Hof ter Buecken, huwelijksfoto’s | Buggenhout, fotograaf | Annelies en Gilles

Hof ter Buecken Buggenhout trouw Annelies en Gilles foto

Op het feest in Hof ter Buecken, in Buggenhout, werd tot diep in de nacht gefeest.  De sfeer zat er meteen in. En dat kwam niet in het minst door een verassing-flashmob waar iedereen aan mee deed!  Een geweldig spektakel!

Het feest in Hof ter Buecken Buggenhout

Een prachtig zaak met een zeer mooie tuin.  Deze zaak is een vaste waarde in het feestmilieu en het is dan ook een ideale plaats voor een intieme ceremonie.  De grandioze tent zet onmiddellijk de juiste sfeer.

Het werd een zeer emotionele, maar ook bijzonder grappige ceremonie met veel traantje en veel gelach. Zoveel vrienden en familie die met zoveel lof over hen spraken!  Annelies en Gilles straalden gewoon.

Na de receptie kon het avondfeest in gang gezet worden met een fantastisch diner, waar alle gasten duidelijk van genoten.  Omringd door vrienden en familie was het geluk van hun gezichten af te lezen.

Annelies en Gilles

Annelies en Gilles zijn al meer dan negen jaar samen.  Ze hebben elkaar ontmoet op de middelbare school.  Ze zaten in dezelfde klas!  Highschool love, dus!

Vorige zomer, in het pittoreske dorpje Crillon Le Brave in Frankrijk, tijdens een avondwandeling met zonsondergang en al, ging Gilles op zijn knieën zitten, in het bijzijn van haar familie! Het resultaat: deze fantastische dag die begon in het gemeentehuis van Londerzeel.  Een overvol gemeentehuis, dat, zo werd door de beambte zelf verteld, op de groei was gebouwd.  Maar toch nog te klein voor alle vrienden, sympathisanten en familie, die geen moment wilden missen.

Na het gemeentehuis ging het richting Buggenhout voor de ceremonie.

Wat een fantastisch koppel!  Ontzettend verliefd, dat is het minste wat je kan zeggen.  Het was een fantastische dag om mee te maken.

Zelf vonden ze het een GEWELDIGE dag, die ze nooit zullen vergeten!  Vooral wat iedereen voor hen heeft gedaan die dag (liedje in elkaar gestoken, een dans met de hele familie en vrienden, etc.)

Annelies en Gilles, heel veel geluk en liefde toegewenst!

 

Foto's:

Hof ter Buecken Buggenhout trouw Annelies en Gilles foto
Hof ter Buecken Buggenhout trouw Annelies en Gilles foto


 

Leveranciers:

Feestzaal: Hof ter Buecken

Bruidskleed: Dianna David

Schoenen: Dianna David

Pak: Linx Fashion Antwerpen

Ringen: juwelier Vissers

Boeket: Woestijnroos

Fotografie: Geert Peeters