Blog | Hof ter Buecken, huwelijksfoto’s | Buggenhout, fotograaf | Hanne en Pol

Hof Ter Buecken Buggenhout trouw Hanne en Pol foto

De huwelijksdag van Hanne en Pol was een zeer mooie en emotionele dag die eindigde met een fantastisch feest in Hof ter Buecken in Buggenhout.

Het huwelijk in Hof ter Buecken, Buggenhout

Hof ter Buecken is een zeer mooie zaak en een gevestigde waarde in het feestmilieu. Dankzij het zeer professionele personeel kan een koppel hier zonder stress genieten van vrienden en familie.  Ze doen er alles aan om iedereen ook op culinair vlak volop te laten genieten.

Hanne en Pol

Hanne en Pol zijn al meer dan vijf jaar samen.  De getuige van Hanne, Leslie, heeft hen aan elkaar voorgesteld.  Na veel heen en weer gechat via Facebook, hebben ze elkaar voor het eerst ontmoet in Carré op het verjaardagsfeestje van Leslie en toen is de vonk overgeslagen.

Een ontzettend verliefd koppel, dat kon ik onmiddellijk zien, van zodra ik ze ontmoette.  En op hun trouwdag was het niet anders, zeker tijdens de Kerkdienst.  Waar Hanne tijdens haar geloften, bijna niet meer uit haar woorden kwam, door de tranen van opperste geluk.  Een zeer ontroerend moment, waarbij weinig ogen droog bleven.  Na de emotionele ceremonie verliet het prachtige koppel de goedgevulde kerk van Steenhuffel, onder een erehaag van degens door de collega's van Pol.   Hierna ging het richting ouderlijk huis voor een receptie in de tuin waar twee mooie tenten waren opgesteld.  Wat nodig bleek, want af en toe opende de hemelsluizen zich…

En na de receptie, op naar het Hof ter Buecken!

Na het fantastische diner en als alle gasten waren toegekomen, kon het feest echt losbarsten!

Het was een geweldige dag om mee te maken!

Hanne en Pol, heel veel geluk toegewenst!  Het gaat jullie goed!

Foto's:

Hof Ter Buecken Buggenhout trouw Hanne en Pol shoot foto
Hof Ter Buecken Buggenhout trouw Hanne en Pol foto
Hof Ter Buecken Buggenhout trouw Hanne en Pol foto


Leveranciers:

Feestzaal: Hof ter Buecken

Bruidskleed: Pierre Yves

Schoenen: Tommy Hilfiger

Pak: Café Costume

Ringen: Lore Van Keer

Boeket: Bloemen Eggermont

Fotografie: Geert Peeters