Blog | 's Graevenhof, huwelijksfoto’s | Schilde fotograaf | Eveline en Joeri

s Graevenhof Schilde trouw Eveline en Joeri foto

Dit fantastisch trouwfeest op een geweldige locatie in Schilde:  ‘s Graevenhof, was zo impressionant dat iedereen tot het ochtendgloren heeft gefeest. Een geweldige dag, met een geweldig koppel.  Heel veel lachende gezichten, dat zal ik mij nog lang herinneren.

Het huwelijk in ‘s Graevenhof, Schilde

Deze feestzaal is een warme prestigieuze locatie met mooie binnentuinen, maar vooral met een fantastische gastronomie en een geweldige bediening. Dit maakt van elk trouwfeest een ongelofelijke belevenis!

Voor een huwelijksfeest kan je bij het ’s Graevenhof uit diverse formules kiezen, met ronkende namen: ‘sitting diner & dance’, ‘buffet & dance’, ‘walking dinner & dance’ of ‘receptie’.  Bijna allemaal met 'dance' dus.  En gedanst is er!  Want na het uitstekende diner, kon het feest van Eveline en Joeri losbarsten. Tot in de vroege uurtjes, heb ik mij laten vertellen.

Wat een super sympathiek koppel!

Eveline en Joeri

Eveline en Joeri hebben elkaar meer dan negen jaar geleden leren kennen. Ze woonden in dezelfde straat, maar toch was het een vriend die ze aan elkaar voorstelde.  Joeri heeft haar ten huwelijk gevraagd op zijn eigen verjaardagsfeestje in het bijzijn van heel de familie met een grote taart in hartvorm. Daarop stond : Eveline, wil jij met mij trouwen? De rest is geschiedenis!

Een ontzettend verliefd koppel, in een dag vol emotionele momenten.  Zoals tijdens de Kerkdienst. Hoe ze elkaar aankeken... Dat was gewoonweg magisch.  De ceremonie was gevuld met muziek van een harmonie, een harp en een fluit. Dat klonk werkelijk imposant!  Het maakte de kerkdienst zo ontzettend persoonlijk.

Je zag dat ze genoten van de momentjes die ze , gedurende de dag, samen hadden

Na de emotionele ceremonie in de Sint-Leonardus kerk, ging het richting ’s Graevenhof voor de receptie en het avondfeest.

Tijdens de ontvangst van de gasten, viel mij op dat het koppel zeer vreemde (hoewel zeer nuttige) cadeaus ontving.  Van afwas-sponsjes tot spaghetti.  Van bloem tot keukenrol. Het is voor mij nog steeds een raadsel, maar ze genoten er volop van.

Eveline en Joeri, Heel veel geluk gewenst! Het gaat jullie super!

 

Foto's:

s Graevenhof Schilde trouw Eveline en Joeri foto
s Graevenhof Schilde trouw Eveline en Joeri foto


Leveranciers:

Feestzaal: ‘s Greavenhof

Bruidskleed: JPC Collection

Schoenen: Rainbow club

Pak: The society club

Ringen: Perles d’amour

Boeket: Van Hasselt

DJ: Happy Music

Fotografie: Geert Peeters