‘t Monnikenhof huwelijksfoto’s | Heers, fotograaf | Ilse en Christophe | 27 augustus 2016

hoeve trouw Ilse en Christophe foto-5.jpg

Dit fantastisch trouwfeest op een geweldige locatie, ‘t Monnikenhof, was zo geweldig dat iedereen tot het ochtendgloren heeft gefeest. Hoewel geëindigd putje Limburg, begon de dag in Kapellen.

Ilse en Christophe

Ilse en Christophe kennen elkaar al meer dan 3 jaar en wonen in Kapellen, Antwerpen.  Omdat Ilse van oorsprong uit Limburg komt, werd het een huwelijksdag in 2 provinciën: Antwerpen en Limburg.

Christophe is gespecialiseerd in beton en vertoeft voor zijn werk dan ook vaak in vliegtuigen, die hem over de gehele wereld brengen.  Maar Ilse moet qua reizen niet onderdoen.  Het is dan ook niet vergezocht dat het thema volledig uit het vliegreizen bestond.  Een airhostess, die de gasten ontving, gepersonaliseerde boarding passes, namen van bestemmingen op de tafel ipv tafelnummers, reispaspoorten als misboekjes,..

De ceremonie was in een gezellig kerkje vlak achter de hoek waar ze wonen.  Het werd een zeer grappige en tegelijkertijd ontroerende dienst, waar familie en vrienden vol liefde spraken over het koppel.

Hun wettelijke trouw deden ze enkele weken voordien in het gemeentehuis van Kapellen, waardoor het een relaxte dag was, waar ze volop van hebben kunnen genieten.

Het feest in ’t Monnikenhof, Heers

In ’t Monnikenhof bevind zich een prachtige, oude schuur van een nog werkende boerderij van uien en aardappelen.  Vanaf het erf van deze historische vierkantshoeve, dat gebouwd is in de 16de eeuw, kan je genieten van het prachtige Haspengouwse landschap.  Met de zomerse temperaturen die tegen de 40° liepen, deed deze locatie mij dan ook eerder aan de Provence of Toscane denken dan aan Vlaanderen.

De imposante schuur is volledig gerestaureerd en is dan ook een perfecte combinatie van authentieke en modern elementen, kortom, een ideale feestlocatie.  Het diner was, uiteraard,  geïnspireerd op de keukens van verschillende werelddelen.  Na dat iedereen hiervan had genoten kon het feest van Ilse en Christophe echt losbarsten.  Tot in de vroege uurtjes, heb ik mij laten vertellen.

Eén van de sympathiekste koppels die ik ooit heb ontmoet!  Ilse en Christophe heel veel geluk samen en nog veel reizen!

Foto's:

hoeve trouw Ilse en Christophe foto-1.jpg