Fenikshof huwelijksfoto’s | Grimbergen, fotograaf | Julie en Wim | 26 augustus 2016

fenikshof grimbergen trouw julie en wim foto-6.jpg

Af en toe valt er totaal onverwacht een leuke verassing uit de lucht.  Deze keer het huwelijk van Julie en Wim.  Pas een kleine maand voor hun trouw contacteerde ze mij.  Het late beslissen is voor hen niet abnormaal, of zoals Julie het zelf zegt: ‘Als er één ding is waar Wim en ikzelf zeer slecht in zijn, dan is het wel plannen maken op lange termijn.  Korte termijn plannen zijn meer ons ding.  Onze zeer late zoektocht naar een fotograaf voor onze trouw eind deze maand is daar een perfect voorbeeld van.’  En ook al moesten ze nog op zoek gaan naar ringen, een kapster en iemand voor make-up, geen greintje stress of paniek.  En zo was het ook tijdens hun zonovergoten trouwdag, die eindigde in een gezellige namiddag met enkele vrienden en familie in het Fenikshof in Grimbergen.

Julie en Wim

Julie en Wim hebben elkaar leren kennen op het werk, een vijftal jaren terug.  Vorig jaar in Augustus vroeg Wim Julie ten huwelijk, in Toscane onder de maneschijn, aan het zwembad.   Ze trouwden voor de wet in de aangename zaal van het gemeentehuis van Grimbergen. De week ervoor was ik daar ook aanwezig voor de trouw van Ann en Jannik. Niet erg vreemd om 2 keer na elkaar in hetzelfde gemeentehuis te staan, maar ook Julie en Wim waren hier toen aanwezig.  Wim was namelijk de getuigen van Jannik!

Jullie en Wim hadden besloten om in kleine groep, enkel met vrienden en familie, hun mooiste dag te beleven. Het onverwacht opduiken van enkele vrienden en een huis dat volledig versierd was, vonden ze de kers op de taart.  Ze hebben het meest genoten van de ontspannen en relaxe sfeer waarin de hele dag is verlopen.  Geen gehaast, geen gedoe, geen strak schema, niet te veel op de klok kijken.  Het werd dan ook een gezellige en intieme dag, die eindigde in het Fenikshof vlak naast de abdij van Grimbergen voor een uitgebreide lunch.  Ik heb zo genoten van hun relaxte houding en hun ongelofelijk optimisme.

Wat een zalig koppel, omringd door fijne mensen! Het gaat jullie beiden goed!

Foto's:

fenikshof grimbergen trouw julie en wim foto-1.jpg