Keienhof huwelijksfoto’s | Zandhoven, fotograaf | Nadia en Bert | 3 september 2016

Keienhof Kalmthout trouw Nadia en Bert foto

Als je een aanzoek doet, moet je het goed doen. Dat moest Bert gedacht hebben en zette zijn woorden dan ook in daden om.  Een gang vol met kaarsen, romantische muziek en een hele mooie tekst en dan het aanzoek!  Een half jaar later was hun trouwdag.  En wat voor één!  Nadia en Bert zijn 4 jaar samen en hebben een zwak voor festivals.  Het was dan ook maar een klein stap om de shoot te doen op... Laundry day, dat door ging op de dag van hun trouw.  Een geweldige start van een fantastische dag, die eindigde in een wervelend feest in het Keienhof in Kalmthout.

Nadia en Bert

Nadia en Bert hadden niet gekozen voor een traditionele ceremonie in een Kerk of in een zaal, maar voor een uitgebreide wettelijke dienst op het gemeentehuis van Zandhoven.

Een overvolle zaal, gevuld met vrienden en familie die mooie getuigenissen brachten van het koppel, dat duidelijk heel verliefd is. Een zeer emotionele ceremonie, tegelijkertijd grappig en persoonlijk.

Het feest in Keienhof, Kalmthout

Keienhof is een prachtige zaak, te midden van heel veel natuur.  Het is een mooi gerestaureerd kasteel, dat blijkbaar vroeger een opvangtehuis was voor weeskinderen, met een geweldig aangename glooiende tuin.   Als je deze omgeving combineert met een geweldig swingende live band, dan heb je de ideale combinatie voor een spetterende aanzet voor het feest.

Als alle gasten waren toegekomen kon de sfeer niet meer stuk. Wat een fantastisch koppel! Zoveel vrienden en familie die met zoveel lof spraken over hen.  Het was en heel leuke dag om mee te maken en ik zal het mij nog zeer lang zal herinneren.

Nadia en Bert, heel veel geluk toegewenst!  Het gaat jullie geweldig goed!

Foto’s

Keienhof Kalmthout trouw Nadia en Bert foto-
Keienhof Kalmthout trouw Nadia en Bert foto

Fotografie: Geert Peeters