Horta huwelijksfoto’s | Antwerpen, fotograaf | Evelien en Martijn | 17 september 2016

Horta Antwerpen trouw Evelien en Martijn foto-5.jpg

Een huwelijk in je eigen stad is altijd leuk. Vaak maak ik dan gebruik van het openbaar vervoer om mij te verplaatsen en om samen met het koppel de stad te verkennen. Maar deze keer was dat niet echt nodig. Evelien en Martijn hadden een luxe-bus ingeschakeld om ons en de volledige familie door de stad te loodsen. Van hen thuis naar gemeentehuis, naar het Centraal station naar de kerk, naar hun feestzaal, Horta. Geen parking zoeken en altijd op tijd. Hemels!

Evelien en Martijn

Evelien en Martijn zijn een zeer leuk koppel dat elkaar heeft leren kennen in Leuven, waar ze beiden hebben gestudeerd, voor apotheker.  En dat zijn ze ook geworden.  Ze kennen elkaar nu al 6 jaar.  Evelien komt van West-Vlaanderen en Martijn van Limburg.  Waar ga je dan wonen?  Juist, in Antwerpen.  En daar hebben ze dan ook hun zaak, in Borgerhout.

Martijn heeft Evelien ten huwelijk gevraagd tijdens een romantische boswandeling in het bijzijn van hun onafscheidelijke hond, Louis.

Voor de wet trouwden ze in Borgerhout en hun ceremonie was in de imposante Sint-Carolus Borromeuskerk, in het Hartje van historisch Antwerpen.  Een ceremonie met heel veel mooie getuigenissen van vrienden en familie.

Na de shoot ging het richting Horta voor het avondfeest.  Hier hebben Evelien en Martijn het meeste van genoten, tussen vrienden en familie.

Het feest in Horta

In deze imposante zaal hebben ze de ijzeren spanten van het vroegere ‘Volkshuis’ in Brussel gebruikt. Vandaar de naam Art nouveau zaal.  Zeer hoge plafonds met prachtig en veel licht dat binnenvalt.  Horta is een feestzaal gelegen in het hartje van Antwerpen, met een geweldig terras en zeer veel parking in de buurt.  Het is dus een uitstekende trouwlocatie!

Als alle gasten waren toegekomen en na het fantastische diner kon het feest echt losbarsten. Een geweldige openingsdans op Deep purple (oh, yes!!),  en een flashmob later stond iedereen op de dansvloer.

Wat een super koppel!  Ze glunderde heel de dag door!  Ik heb met volle teugen genoten en allemaal in mijn eigen stad.

Evelien en Martijn, heel veel geluk samen!

 Foto's

Horta Antwerpen trouw Evelien en Martijn foto
Horta Antwerpen trouw Evelien en Martijn foto

Leveranciers:

Bruidskleed: Cermo

Pak: Hugo Boss

Ringen: Slaets

Fotografie:  Geert Peeters