Flinckheuvel huwelijksfoto’s |’s Gravenwezel, fotograaf | Saartje en Michael | 8 oktober 2016

Flinckheuvel ' Gravenwezel trouw Saartje en Michael foto a-1.jpg

Dit feest in Flinckheuvel, ‘s Gravenwezel, was zo mooi en baadde in zo’n gezellige sfeer dat iedereen tot diep in de nacht zwaar heeft doorgefeest.

Saartje en Michael

Wie voor de eerste keer in Londen komt voelt zich meteen thuis, althans ik toch. Maar wie daar echt op hun gemak rondlopen, zijn zonder twijfel Saartje en Michael. Het zou een understatement zijn om te zeggen dat ze London-freaks zijn. En dat bedoel ik op de meest positieve manier. Beide werkzaam bij ‘het spoor’ (Hij als treinbestuurder bij NMBS en zij bij Infrabel), frequenteren ze zo veel mogelijk de Britse hoofdstad. Straffer zelf, Michael heeft het aanzoek in Londen gedaan, ring verstopt in een doos macarons van Laduree en zicht op de Big Ben. Hoe romantisch!

Saartje en Michael zijn beiden goedlachs en vullen elkaar perfect aan, dat merkte ik meteen toen ik ze ontmoette.  Geen ceremonie, maar enkele het burgerlijk huwelijk in het gemeentehuis, maakte van de zonovergoten dag een relaxte gebeurtenis.  Zo konden Saartje en Michael veel tijd besteden aan familie en vrienden

Na het gemeentehuis van Brasschaat, ging het richting Flinkheuvel in ’s Gravenwezel voor een fantastisch feest.

Het feest in Flinckheuvel

Deze oude en majestueuze hoeve is een onderdeel van het historische kasteel van ’s Gravenwezel.  Midden in het groen is deze romantische locatie een oase van rust.  De authenticiteit van de hoeve is bewaard, en wordt aangevuld met heel veel zilver, kristal en antiek.  Dat geeft deze trouwlocatie een exclusief  en eigentijds karakter. Als ik vanuit mijn ervaring  (en ik ben hier toch al enkele keren geweest) mag spreken, dan kan ik alleen maar zeggen dat je hier in een dromerige en sfeervolle omgeving culinair verwend word!   Ook de vlotte bereikbaarheid zorgt ervoor dat uw gasten snel en eenvoudig ter plaatse kunnen komen op deze rustgevende trouwlocatie.

Als alle gasten waren toegekomen en na het fantastische en sfeervol diner kon het feest echt losbarsten.  Wat een geweldig koppel! Heel de dag door lachen met pijn aan de kaken als gevolg! Ik heb er geweldig van genoten.

Saartje en Michael, het allerbeste!

Foto’s:

Flinckheuvel ' Gravenwezel trouw Saartje en Michael foto-14.jpg
Flinckheuvel ' Gravenwezel trouw Saartje en Michael foto-1.jpg

Leveranciers:

Bruidskleed: Cerno

Pak: Wellens

Schoenen bruid: Louboutin

Ringen: Hanne Schooft

Bruidsboeket: Bloom

DJ: Blue Moon

Fotografie: Geert Peeters