Lamot huwelijksfoto’s | Mechelen, fotograaf | Heleen en Emmanuel | 15 oktober 2016

Lamot Mechelen trouw Heleen en Emmanuel foto

Heleen en Emmanuel zijn al meer dan vijf jaar samen, en ontzettend verliefd.  Dat kon ik onmiddellijk zien, van zodra ik ze ontmoette, bijna 9 maanden voor hun grote dag.  En op hun trouwdag was het niet anders.  Zeker tijdens de Kerkdienst.  Ze straalden, gewoon!  De ceremonie, in de goedgevulde Onze-Lieve-Vrouw-over-de Dijlekerk, was tegelijkertijd emotioneel en grappig.  Na de kerkdienst, ging het te voet langs het mooie Dijlepad, richting Lamot.

Het feest in Lamot, Mechelen

Lamot was vroeger een zeer bekende brouwerij en is nu gerestaureerd tot een zeer moderne feestzaal, pal in het centrum van Mechelen.  De sfeer verschilt dan ook grondig van een klassieke feestzaal.  Deze locatie heeft een  industriële look met een enorm gevoel van ruimte, maar door de indeling blijft het toch heel gezellig.   De vrienden en familie van Heleen en Emmanuel konden tijdens de receptie genieten in de moderne foyer met panoramisch uitzicht, gedomineerd door de Sint-Romboutskathedraal.

Lamot is een ideale trouwlocatie voor prachtige huwelijksfeesten.  En mooi ingericht door Sara en Liesbeth van Hotel Chevalier.

Ik heb toch al een paar keer mogen samenwerken met deze 2 charmante dames en telkens slagen Sara en Liesbeth er in om een persoonlijke touch te geven aan elk koppel hun dag. Als je op zoek bent naar een locatie, naar leveranciers voor je dag, catering, decoratie (dat ze vaak zelf ontwerpen op maat van het koppel!), drukwerk, bloemen,...  Kortom, als je zonder stress je trouwdag wil beleven, georganiseerd door 2 sympathieke dames met een geoefend oog voor details, is het een slimme reflex om hen even te contacteren.

Als alle gasten waren toegekomen kon de sfeer niet meer stuk.  Wat een fantastisch koppel!  Zoveel vrienden en familie die met zoveel lof spraken over hen.  Het was een heel leuke dag om mee te maken en ik zal het mij nog zeer lang zal herinneren.

Heleen en Emmanuel, heel veel geluk toegewenst!  Het gaat jullie goed!

Foto's:

Lamot Mechelen trouw Heleen en Emmanuel foto
Lamot Mechelen trouw Heleen en Emmanuel foto

Leveranciers:

Feestzaal: Lamot

Bruidskleed: Le Chapeau

Pak: Café Costume

Ringen: Muhjo

Decoratie en Weding planner: Hotel Chevalier

Fotografie: Geert Peeters