Kasteel Rozelaar huwelijksfoto’s | Lochristi, België fotograaf | Liesbeth en Xavier | 29 oktober 2016

Kasteel Rozelaar Lochristi trouw Liesbeth en Xavier foto

Ik zal mij het fantastische feest in Kasteel Rozelaar in Lochristi vooral herinneren door de zeer originele en emotionele getuigenissen van de vrienden en de familie. Maar ook... hoe daarna het feest losbarstte.

Het huwelijk in Kasteel Rozelaar

Eigenlijk is het ‘Kasteel Rozelaar’ de benaming van het domein waarop de feestzaal zich bevindt. Deze feestzaal is een oude schuur, die volledig vernieuwd is. Men kan heerlijk dineren op de bovenverdieping, onder een enorm houten puntdak, omringd door een combinatie van authentieke en nieuwe elementen.

Liesbeth en Xavier

Van zodra ik Liesbeth en Xavier ontmoette, klikte het meteen. Ik zag een geweldig koppel dat ontzettend verliefd was.  En dat was op hun trouwdag niet anders.  Xavier had zelfs, om Liesbeth te verrassen, hun knalrode fiat 500 volledig hersteld en mooi opgeblonken, om hiermee naar het gemeentehuis te rijden.  Toen hij haar kwam oppikken had ze het plots door dat aan de overkant de glimmende auto stond en was volledig verrast!  Hoe geweldig is dat?!

Maar, halfweg naar het gemeentehuis, viel de oldtimer in panne.  De rode bolhoed dan maar laten staan en met z'n allen in het oude VW-busje.  Gelukkig, iedereen was nog op tijd voor het wettelijk huwelijk.

Na de mooie Kerkdienst in het kerkje van Drongen, ging het dan richting Kasteel van Rozelaar, waar het feest kon beginnen. Omringt door hun vrienden en ouders konden Liesbeth en Xavier genieten van de speeches en getuigenissen van vrienden en familie.  Een ontzettend emotioneel moment, waarbij geen enkel oog droog bleef.

Ik heb ontzettend genoten van die zonovergoten dag en ik zal mij deze momenten nog lang herinneren!

Liesbeth en Xavier, heel veel geluk gewenst!

De Foto’s:

Kasteel Rozelaar Lochristi trouw Liesbeth en Xavier foto
Kasteel Rozelaar Lochristi trouw Liesbeth en Xavier foto
Kasteel Rozelaar Lochristi trouw Liesbeth en Xavier foto

Leveranciers:

Feestzaal: Kasteel Rozelaar

Kleed: JPC Collection

Pak: Café Costume

Ringen: Vanhouteghem Gent

Boeket: Florist Tine

Make up: Evelien De Keukeleire

Dj: Bart van der Roost