Listwaar huwelijksfoto’s | Oud-Heverlee, België fotograaf | An en Ben | 17 december 2016

Listwaar Oud-Everlee trouw An en Ben foto

Ik zal mij het fantastische feest in Listwaar in Oud-Everlee vooral herinneren door de originele locatie en hoe iedereen zich had aangepast aan het thema van de avond: ‘Speakeasy, een periode gesitueerd in de jaren 20, in De Verenigde Staten. Dit was de bekende drooglegging, wanneer er illegaal alcoholische dranken werden verkocht. Zo, nu bent U ook op de hoogte.  Tijdens het feest was er niets te bespeuren van een drooglegging. Wat ik mij ook herinner is de verliefdheid van An en Ben, maar bovenal, hoe hun prachtige dochter, Hanne, vaak de show stal!

Het huwelijk in Listwaar

Langst de buitenkant lijkt Listwaar op een oud ontmanteld benzinestation (wat het waarschijnlijk is), maar eens binnen wordt je omarmd door gezelligheid.  Hier worden regelmatig intieme concerten gegeven en het is dan ook ideaal om goed door te feesten. Wat ook gebeurde. Tot in de vroege uurtjes, heb ik mij laten vertellen.

An en Ben

An en Ben hebben elkaar leren kennen op Café in Westerlo. Tijdens een romantische picknick heeft Ben An ten huwelijk gevraagd. Ze wilden niet te lang wachten om te trouwen en hebben dan besloten om in de winter te huwen.

Na de burgerlijke trouw in het gemeentehuis van Kortenberg, ging het richting goedgevulde Kerk, voor een emotionele en tegelijkertijd grappige ceremonie.

Het viel mij op hoe kalm ze beiden waren, gedurende de hele dag. Ook tijdens de shoot, in de bittere koude, bleven ze lachen en elkaar vastpakken! Om op te warmen wilden ze nog iets gaan drinken in een cafeetje vlak in de buurt, waar ze speciale herinneringen aan hebben.  Dit was voor An en Ben een aangenaam moment van rust om al even terug te kijken op de dag. Ze hebben van alle momenten kunnen genieten.

Ik heb ontzettend genoten van die koude maar geweldige dag!

An en Ben, heel veel geluk gewenst!

De Foto’s:

Listwaar Oud-Everlee trouw An en Ben foto
Listwaar Oud-Everlee trouw An en Ben foto
Listwaar Oud-Everlee trouw An en Ben foto


Leveranciers:

Feestzaal: Listwaar

Kleed: Linx Leuven

Schoenen bruid: Elsa Coloured shooes

Ringen: Wim Meeussen Antwerpen

Dj: Jeroen, Dirty Dianaz