Eldorado huwelijksfoto’s | Humbeek, fotograaf | Ann en Jannik | 20 augustus 2016

Eldorado Humbeek trouw Ann en Jannik foto-5.jpg

Dit geweldig trouwfeest, met verschillende gast-dj’s in Eldorado, Humbeek, was zo spetterend dat iedereen tot de late uurtjes zwaar is doorgezakt.  Dit als kers op de taart van een fantastische dag, met als hoogtepunt de zeer originele ceremonie in het CC van Strombeek-Bever.

Ann en Jannik

Op een mooie oktoberdag  vertrokken Ann en Jannik naar Rome.  Jannik moest op zakenreis en beide hadden beslist om daar een plezierreis aan te koppelen.  In Rome konden ze één nacht logeren in het appartement van de zakenrelatie, pal in het centrum van Rome met zicht op het Colosseum!  Mooi meegenomen.  De vrouw van de zakenrelatie stelde hen voor aan een amateurfotograaf die gerust wat foto's wou nemen op het terras, met het fantastische uitzicht over Rome.  Toen viel Jannik op zijn knieën en stelde de grote vraag aan Ann.

Wat bleek: de vrouw was een weddingplanner,  de fotograaf was geen amateur maar een professional, er was helmaal geen zakenreis en het appartement was gewoon gehuurd door Jannik.  Als je zoveel moeite doet, kan er alleen maar echte liefde in het spel zijn. En dat zag je, heel de dag door!

De ceremonie

Ann en Jannik zijn voor de wet getrouwd in de mooie zaal van het Gemeentehuis van Grimbergen.

De ceremonie was op een minder gangbare plaats: Het cultureel centrum van Strombeek -Bever!  En als de zaal al niet traditioneel was, hoe zat het met de ceremonie zelf?  Wel Ann en Jannik hadden gekozen voor een ‘roast’.  Voor zij die minder bekend zijn met dit gegeven, zal ik het even kort schetsten: het is het afzeiken, beledigen, met de grond gelijk maken van de eregasten (in dit geval Ann en Jannik), op een hilarische en smaakvolle manier en nooit kwetsend.  Een ironische ‘toast’ zeg maar.

Om zoiets in goede banen te leiden heb je, uiteraard, een steengoede ‘roastmaster’ nodig.  Ann en Jannik hadden de juiste keuze gemaakt: Bas Birker.  Wie Bas niet kent, heeft nooit echt gelachen.  Een Nederlandse stand-up comedian pur sang en één brok energie. Hij is al jaren één van de beste MC’s in het comedy milieu in Vlaanderen en is regelmatig te zien op televisie en werkt zeer vaak achter de schermen.  En dus ook roastmaster voor de ceremonie van Ann en Jannik.  Een roadmaster die duidelijk goed voorbereid was en heel veel details van het koppel in de voorstelling kon verwerken.

Een persoonlijke en hi-la-rische show waarbij iedereen in een deuk lag.  Het levensverhaal van Ann en Jannik op zo’n scherpe en grappige manier verteld, ik deed het bijna in mijn broek.

Als je als koppel een originele ceremonie wil zonder saaie momenten: bel Bas.

Het feest in Eldorado, Humbeek

Zodra je binnenwandelt in de feestzaal, voel je onmiddellijk de Art Deco sfeer van eind jaren twintig.  Met veel rood en goud is de danszaal één van de mooiste die ik ken.

Deze zeer oude danszaal werd helemaal gerestaureerd en ademt een fantastische sfeer uit.  Bijna 90 jaren geleden stonden ze hier, tijdens het weekend te dansen, en nu is het niet anders...  In 2005 hebben Ann en Jannik hier voor het eerst gekust!  En nu hielden ze hier hun feest.

Na het uitstekende walking dinner geserveerd vanaf verschillende foodstands, verspreid in de zaal, kon het feest van Ann en Jannik losbarsten. Een feest dat als een raket op gang kwam door 2 fantastische dj’s.

Wat een geweldig koppel!  En wat een geweldige dag!  Veel geluk samen!

Foto's:

Eldorado Humbeek trouw Ann en Jannik foto-1-1.jpg

Leveranciers:

Feestzaal: Eldorado, Humbeek

Roastmaster ceremonie: Bas Birker

Bruidskleed: Linx Fashion, Leuven

Schoenen bruid: Brantano

Boeket: Quillajaflowers

Pak Bruidegom: Suit supply

Ringen: Juwelier Van Laer

foto's: Geert Peeters