C-Mine huwelijksfoto’s | Genk, fotograaf | Hanne en Kobe | 6 augustus 2016

C mine Genk trouw Hanne en Kobe foto-7.jpg

Dit feest in C-Mine, Genk, meer bepaald in de Paardenstallen, was zo leuk dat alle gasten tot diep in de nacht hebben gefeest.  Ik kom graag in Limburg.  Er hangt altijd een sfeer van kalmte en gezelligheid.  En dat was op de trouwdag van Hanne en Kobe niet anders.  'The sun was shining, the weather was sweet' zegden ze zelf en ze hebben van elk moment ontzettend genoten.

Hanne en Kobe

Kobe vroeg Hanne ten huwelijk in Rome, tijdens een picknick in park Villa Borghese op een zonnige dag ergens in mei.

Voor de wet trouwden Hanne en Kobe in de imposante zaal van het stadhuis van Hasselt.  Een fantastisch koppel dat ontzettend verliefd is op elkaar, dat zie je in één oogopslag.  Dat werd ook duidelijk door de getuigenissen en speeches van de vrienden en familie, tijdens de zonovergoten ceremonie.  Een geweldige buiten ceremonie die in mekaar gestoken was door de vrienden: persoonlijk, emotioneel en grappig tegelijkertijd.

Het feest in C-Mine, Genk

Als ik mij maar één ding zou herinneren van deze geweldige dag van Hanne en Kobe dan zijn het wel de vele mooie en originele details.  Van de bloemen, de uitnodigingen en het programmaboekje tijdens de ceremonie tot de tafeldecoratie en de aankleding van de zaal.  Alles, maar dan ook alles was op elkaar afgestemd.  Een plezier om in te werken, van mij betreft.  En allemaal het werk van Hanne, die op deze manier de juiste sfeer bracht.

De paardenstallen op de C-Mine site, is een prachtig gerestaureerd gebouw, dat dateert van begin vorige eeuw.  Het terrein naast het gebouw leent zich perfect voor een buiten-ceremonie, zoals die van Hanne en Kobe.

Na de buiten receptie, die werd begeleid door een bandje, en het geweldig diner, kon het feest echt losbarsten.  Wat een fantastisch koppel! En wat heb ik van deze dag genoten! Hanne en Kobe, het gaat jullie goed!

De foto's


C mine Genk trouw Hanne en Kobe foto-8.jpg

De leveranciers:

Foto's: Geert Peeters

Locatie: Paardenstallen, C-mine, Genk

Kleed: ER wedding

Schoenen:  Il Fashino Piu

Pak: Café Costume

Ringen: Juwelier Franssen

Decoratie/drukwerk: Egberghs Printing Service