Hof van Beatrijs huwelijksfoto’s |Lier, fotograaf | Steffie en Manu | 30 juli 2016

Hof van Beatrijs Lier trouw Steffie en Manu foto-9.jpg

Dat je al eens moeite kan doen voor een aanzoek staat vast. In Manu zijn geval is moeite doen de ‘understatement’ van de eeuw. Op een druilerige dag in november zat Steffie in Utopolis Mechelen, rustig te wachten (in mijn verbeelding met een grote doos popcorn) tot de film begon als plotseling een filmpje startte, starring Manu. Het uitstekend gemaakte filmpje, met heel wat bekenden van Steffie, was niet alleen onderhouden, maar zelfs uitermate spannend en bovenal deed het wat het moest doen: een emotionele Steffie, die vol spanning zat te wachten.   Op het einde van het filmpje zoekt Manu heldhaftig naar de zaal waar Steffie zit en... plots staat hij live naast haar! Om daar in aanwezigheid van tal van bezoekers haar ten huwelijk te vragen.  Moeilijk te overtreffen, heren. Het filmpje lieten ze tijdens het avondfeest in Hof van Beatrijs te Lier ook nog even zien. En traantjes vloeide weer. Terecht!

Steffie en Manu

Voor de wet trouwden Steffie en Manu in de imposante zaal van het stadhuis van Mechelen. Een geweldig koppel dat ontzettend verliefd is op elkaar en dat merk je meteen als je ze ziet. En al hun vrienden en familie kan dat beamen.   Daarom waren alle speeches en voordrachten tijdens de ceremonie, grappig en persoonlijk.  Een ceremonie die in elkaar gestoken werd door hun getuigen.  Een hoogtepunt, zo vonden ze zelf, hoewel de afterparty ook we veel punten krijgt.

Een zeer mooie ceremonie met veel getuigenissen van familie en vrienden, afgesloten met wat gejodel. Top!

Het feest in Hof van Beatrijs, Lier

Hof van Beatrijs in Lier is een prachtig gerestaureerde abdijhoeve, die teruggaat naar de 11de eeuw. Het staat op een zeer mooi domein en leent zich perfect voor een buiten-ceremonie, zoals die van Steffie en Manu.

Als alle gasten waren toegekomen kon het feest echt losbarsten. Wat een fantastisch koppel!

Een dag die ik mij nog zeer lang zal herinneren.

Steffie en Manu, heel veel geluk samen!

Foto’s

Hof van Beatrijs Lier trouw Steffie en Manu foto-6.jpg
Hof van Beatrijs Lier trouw Steffie en Manu foto-2.jpg

Leveranciers:

Feestzaal: Hof v. Beatrijs

Bruisdkleed: Dianna David

Pak: Stijn Helsen

Ringen: Van Houttegem

Fotografie: Geert Peeters Wedding Photography