Salons De Groene Jager huwelijksfoto’s | Brasschaat, fotograaf | Sylvie en Tuur | 27 mei 2016

De Groene Jager Brasschaat trouw Sylvie en Tuur foto-9.jpg

De huwelijksdag van Sylvie en Tuur was een mooie emotionele dag gevuld met vrienden en familie, waar vooral Estée, hun prachtige dochter, de show stal. Het hoogtepunt, de zeer persoonlijke ceremonie in de prachtige tuin van Salons De groene jager, in Brasschaat.

Het huwelijk in Salons De Groene Jager, Brasschaat

Sylvie en Tuur hadden door problemen met hun oorspronkelijke zaal hun trouwdatum moeten verzetten en kwamen aanvankelijk vrij laat bij mij aankloppen. Zij waren totaal niet uit hun lood geslagen door de penibele situatie en konden, gelukkig, terecht bij Salons De Groene Jager in Brasschaat voor hun feest.

Gelukkig inderdaad, want zij staan bekend om voor hun klanten ‘the extra mile’ te doen. En dat is nog zwak uitgedrukt.

De bruidegom, strak in het pak, werd afgezet door een Engelse dubbeldekker bij Sylvie in een prachtig kleed en vandaar ging het richting gemeentehuis Stabroek. Het wettelijk gedeelte werd afgesloten met een kleine receptie voor vrienden en familie met een Cavabar.  Er zijn slechtere manieren om van start te gaan.

Daarna richting Brasschaat waar de zeer mooie ceremonie in de tuin van Salons De Groene Jager plaats vond. In goede banen geleid door Marc Zys van Huis van de Mens

Salons De Groene Jager

De eerste stenen van deze kasteelhoeve werden al gelegd in de achttiende eeuw. Veel later dan de boom die er nu nog steeds staat! Want die imposante boom, op het romantische terras, die is onlosmakelijk verbonden met Salons De groene jager. Geweldig veel schaduw en ruimte om onder te zitten of zelfs om onder te schuilen, maakt deze locatie onweerstaanbaar romantisch. Van hieruit heb je een prachtig zicht op de uitgestrekte tuin met vijver. Telkens ik hier kom, houden ze tijdens het diner een bordje opzij voor mij. Hierdoor kan ik formeel zeggen: ‘het eten is hier ge-wel-dig!’ Grote variatie, verfijnt en altijd aangepast aan de wensen van de gasten.

Mijn favoriete feestzaal!

Sylvie en Tuur

Hebben elkaar leren kennen op het werk en zijn ondertussen al 4,5 jaar samen. Tuur heeft zijn huwelijksaanzoek gedaan op Tenerife.  Hij had met zeepjes zijn aanzoek op een rots geschreven.   Tuur heeft zijn aanzoek gedaan op een lelijk lavastrand (de woorden van Sylvie)  waar hij een mooie steen had gezien, wat uiteindelijk de verlovingsring bleek te zijn.  Heel romantisch wel! :-)

Als tips geven ze: 'Alles loslaten en genieten. En misschien ook op tijd in bed.  Wij hadden maar 4 u geslapen en hebben toch een paar dafalghannekes nodig gehad :-) '

Foto’s

De Groene Jager Brasschaat trouw Sylvie en Tuur foto-1.jpg

Leveranciers

Kleed: JPC collection

Schoenen: Van Loock

Bus: The London ceremony bus

Cavabar: VW retrocafe

Ceremonie: Huis van de Mens