Salons De Romree huwelijksfoto's | Grimbergen, fotograaf | Lorien en Pieter | 2 juli 2016

salons de romree grimbergen trouw Lorien en Pieter foto-11.jpg

Dat het een fantastische dag ging worden, wist ik onmiddellijk van zodra ik bij Pieter en zijn vrienden toekwam. De sfeer zat er meteen in en dat was bij de meisjes, een straat verderop, niet anders. Alleen maar wakkere mensen en dat zal veel te maken hebben met de lekkere koffie. Koffie van eigen makelij, want de ouders van Lorien hebben een koffiebranderij, Style Coffee. Een toffe sfeer dus en dan moest de emotionele ceremonie in de mooie familietuin nog komen en.. een flashmob met de hele familie en vriendenkring, in Salons De Romree in Grimbergen.

Lorien en Pieter

Een ontzettend lief koppel, die elkaar tijdens het uitgaan hebben leren kennen. Pieter wist al zeer vlug dat hij met Lorien wilde trouwen. Zijn aanzoek deed hij tijdens een brunch met heel de familie! Moedig!

Voor de wet trouwden ze in het gemeentehuis van Buggenhout.

Daarna ging het naar de prachtige tuin van de grootouders, voor de ceremonie. Waar voor de gelegenheid een mooi ingerichte tent werd neergezet. Nodig zo bleek later. De ceremonie was nog niet goed begonnen en het water viel met bakken uit de lucht.

Een zeer mooie ceremonie met veel getuigenissen van familie en vrienden. Niets dan blije gezichten.

Het feest in Salons De Romree, Grimbergen

Op naar Salons De Romree. Een statige gesloten hoeve, met een prachtige tuin, in het midden van Grimbergen.

Als alle gasten waren toegekomen en na het fantastische diner begon de indrukwekkende flashmob! Waar alle vrienden en familie wel zeer lang op moeten geoefend hebben. Wat een verassing voor Lorien en Pieter!  Ze hadden tot dan niets door en vonden het formidabel.  Daarna kon het feest echt losbarsten.  Wat een fantastisch koppel!  Ze straalden heel de dag door! Ik heb er met volle teugen van genoten!

Leveranciers

Kleed: Maxims couture

Pak: Cafe costume

Ringen: Lore Van Keer

Make up: Sarah De Graef

Zaal: Salons Romree

 

Foto's