Caelberg huwelijksfoto’s | Moorsel, België fotograaf | Jolien en Thomas | 21 mei 2016

Caelberg trouw Jolien en Thomas foto-11.jpg

Het feest in feestzaal Caelberg in Moorsel, zal ik mij vooral herinneren door de zeer emotionele speeches van de vrienden/ getuigen. En hoe daarna het feest losbarstte!  Een feest, en dat zeggen ze zelf, om nooit meer te vergeten!

Het huwelijk in Caelberg Moorsel

Eerst een shoot in het kasteel van Laarne, daarna naar Lede, vervolgens naar het gemeentehuis van Wichelen, dan naar de Kerk van Serskamp om te eindigen in Moorsel.

Wat hebben al deze plaatnamen gemeen? Dat ik er nog nooit van had gehoord, laat staan geweest was.

Maar het zijn ook de plaatsen waar Jolien en Thomas een fantastische dag beleefd hebben. Vlak voor Thomas toekwam sloegen de vlinders in haar buik op hol en nog nooit had Jolien Thomas zo nerveus gezien.  Hij kneep steeds heel hard in haar hand.  Van de Kerkdienst hebben ze intens genoten en was, zoals Jolien zei: ' Een persoonlijke bezegeling van hun liefde'.

Wat mij het meest opviel hoe de 2 families perfect in elkaar versmolten, zodat het voor mij moeilijk was om te onthouden wie nu tot welke familie behoorde. Omringt door veel vrienden en familie die hen oprecht veel geluk toewenste heb ik een koppel leren kennen dat een nuchtere kijk heeft op het leven en dat met beide voeten op de grond blijft staan. En, ... dat dolverliefd is!

Jolien en Thomas

Jolien en Thomas kennen elkaar van het uitgaansleven.

Jolien die samen met een vriendin, ietwat tegen haar zin, iets ging drinken, zag Thomas en ze zegt zelf: 'Bij de eerste uitwisseling van onze blik was het onmiddellijk duidelijk, ik zou niet meteen naar huis vertrekken'.  In Thomas' versie van dit verhaal redde hij Jolien van een zatlap die haar lastig viel.  Hierna zag hij zijn kans schoon om, zoals het hoort, haar iets aan te bieden om te drinken... wat zij weigerde.  Na wat aandringen ging ze dan toch overstag en.. de rest is geschiedenis.

Ze kennen elkaar nu net iets meer dan 3 jaar.

Thomas heeft Jolien ten huwelijk gevraagd tijdens de wisseling van oud naar nieuw.  In plaats van haar onmiddellijk in de armen te vliegen en een 'gelukkig nieuwjaar' te wensen, waren eerst de vrienden aan de beurt, waardoor ze wel wat teleurgesteld was.  Maar dat was volgens plan, want Thomas had speciaal de belangrijkste vraag van 2015 voor haar bewaard...

Jolien en Thomas, het gaat jullie goed!

Foto’s

Caelberg trouw Jolien en Thomas foto-1.jpg

Leveranciers

Bloemen: Bloemenzaak Danini

Bruidskleed: La Sposa

Pak: Café Costume

Ringen: Juwelier De Wolf

Make up: Ilka Vermeiren