Fabriekspand huwelijksfoto's | Roeselare, België fotograaf |Fien en Jeroen | 26 september 2015

huwelijksfotograaf-voor-fien-en-jeroen-kasteel-van-egmond-fabriekspand-roeselare-11.jpg

Kleur, dat was het thema doorheen de huwelijksdag van Fien en Jeroen. Niet alleen de bruidskinderen reden op felgekleurde kinderfietsen de kerk binnen, ook het prachtige boeket, het ijsjeskraam met gekleurde snoep aan de kerk en de gekleurde honeycombs aan het plafond van het Fabriekspand in Roeselare, waren felgekleurd.

Fien en Jeroen

kennen elkaar al een jaar of 6, 7. Ze ontmoetten elkaar aan een scoutslokaal in Borsbeke en de rest is geschiedenis.

Ze trouwden zowel voor de wet in het Kasteel van Egmont als in de Kerk in Herzele.

Het werd een emotionele ceremonie met veel speeches van vrienden en familie. De kerk was tot aan de nok gevuld en niet in het minst door veel kinderen van de school waar Fien schooljuf is van het eerste studiejaar.

Toen ik voor de eerste keer hun dag-planning zag, schoot ik even in een kramp. Zoveel verschillende gemeenten! Velzeke-Ruddershove, Zottegem, Herzele. Gaat dit lukken, dacht ik bij mezelf. Maar: het bleek paniek voor niets, alles lag binnen de 10 minuten rijden. Behalve Roeselare, dat bleek toch een beetje reizen te zijn. Maar best de moeite als je de locatie ziet!

Na een receptie met vrienden en buren werd deze rit aangevat richting Roeselare, richting het Fabriekspand.

Na het zeer lekker en verzorgd eten van Very Food en de zoete lekkernijen van Julie’ s house was het tijd voor een fantastisch dansfeest, dat werd gestart door de openingsdans Rather be van Clean Bandit... live gebracht (zang, sax en piano) door 3 vrienden! Indrukwekkend!

Het Fabriekspand

Het gebouw en fabriekshal dateren van 1850 en werden omgevormd tot een polyvalente evenementenhal met uitstraling en klasse.

Hoewel een fabriekshal koud en kil klinkt was het dat allesbehalve. Grote zwarte doeken en een stijlvolle inrichting maken deze locatie knus en sfeervol. Door de gigantisch hoge plafonds heb je niet dat beklemmende gevoel dat je vaak tegenkomt in feestzalen.

Dat het zo sfeervol was heeft niet in het minst te maken met de inspanningen van Hotel Chevalier . Ik heb toch al een paar keer mogen samenwerken met deze 2 charmante dames en telkens slagen Sara en Liesbeth er in om een persoonlijke touch te geven aan elk koppel hun dag. Als je als koppel op zoek bent naar een locatie, naar leveranciers voor je dag, catering, decoratie (dat ze vaak zelf ontwerpen op maat van het koppel!), drukwerk, bloemen,... Kortom: als je zonder stress je trouwdag wil beleven, georganiseerd door 2 sympathieke dames met een geoefend oog voor details, is het een slimme reflex om hen even te contacteren.

Foto’s:

huwelijksfotograaf voor Fien en Jeroen Kasteel van egmond fabriekspand roeselare-1.jpg

De leveranciers:

Fotograaf: Geert Peeters

Wedding planning en decoratie: Hotel Chevalier

Feestzaal: Het Fabriekspand, Roeselare

Bloemen: Jo Dieraert

Bruidskleed: JPC Collections

Pak: Cafe Costume

Ringen: Ilse Juwellery design

Taart: Julie's House

Catering: Verry Food

DJ: Lotto