Kasteelhoeve Geldrop Huwelijksfoto's | Geldrop, Nederland fotograaf | Astrid en Merijn | 10 oktober 2015

Kasteelhoeve-geldrop-trouw-Astrid-en-Merijn-kever-foto-1.jpg

Het huwelijk van Astrid en Merijn in Kasteelhoeve Geldrop in Geldrop, Nederland was ronduit geweldig. Niet alleen de, met momenten emotionele, ceremonie maar ook het feest was er één om lang te onthouden.

Astrid en Merijn

Toen ik Astrid en Merijn voor het eerst ontmoette, was dat in Heverlee. Zij woonden toen nog in de buurt van Leuven, omdat Astrid bezig was met de opleiding Gynaecologie in KU Leuven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een pak vrienden vanuit België afgezakt zijn naar Geldrop, Nederland, om tot in de vroege uurtjes mee te feesten.

Tijdens dat eerste gesprek was al snel duidelijk dat ze zeer graag enkele foto’s in een pannenkoekenhuisje in Valkeswaard wilden. Het was daar waar ze elkaar, jaren geleden, hebben ontmoet. Hij werkte in de keuken en bakte...jawel pannenkoeken en zij diende op.

Een paar jaar en een romantisch aanzoek in Venetië later, staan ze samen voor hun beste vrienden en familie om het ja-woord te geven en om hun prachtige, zelf ontworpen ringen (!) aan elkaars vingers te schuiven. Ondertussen passeerde de mooie en emotionele speeches van vrienden en familie de revue.

Een bijzondere dag, die perfect in goede banen werd geleid door Angele en Dewi! Dat hierdoor het koppel geen greintje stress had, was kan je merken aan de foto’s. Ze straalden!

De Kasteelhoeve

Het landgoed is gelegen aan de rand van Eindhoven, tussen het groen en de eeuwenoude bomen van het Kasteelpark.

Op het landgoed bevinden zich prachtige locaties zoals het sprookjesachtige kasteel, de Engelse idyllische landschapstuin bezaaid met felgekleurde bloemen en de sfeervolle Kasteelhoeve. De kasteelhoeve zelf ligt op het uitgestrekt landgoed en combineert de authentieke ruimte met een strakke, moderne toets. Hoge plafonds en veel oog voor detail zorgen onmiddellijk voor een toffe sfeer.

Foto’s

huwelijksfotograaf voor astrid en merijn kasteelhoeve geldrop nederland-1.jpg
huwelijksfotograaf voor astrid en merijn kasteelhoeve geldrop nederland-19-1.jpg

De leveranciers:

Fotograaf: Geert Peeters

Feestzaal en Ceremonie: De Kasteelhoeve Geldrop

Bruidskleed: Koonings Bruidsmode

Pak: Roka Tilburg

Ringen: zelf ontworpen via: www.jeeco.nl

Taart: pinkies patisserie Eindhoven

DJ: streetdance

Make-up: Sarahs colors