Kasteel van Zwijnaarde huwelijksfoto's | Zwijnaarde, België fotograaf | Nikè en Kristof | 12 september 2015

huwelijksfotograaf-voor-nike-en-kristof-katssel-van-zwijnaarde-22.jpg

Dat het een dag vol emotie ging worden was tijdens ons eerste gesprek begin februari al duidelijk.   Nikè haar biologische ouders zijn gestorven, maar zij is liefdevol geadopteerd door tante Daniele, nonkel Jacques, haar neef en nicht Gregory en Barbara. Deze zijn dan ook voor haar ‘100 % echte mama, papa, broer en zus’.   Dat was zonder twijfel te merken tijdens de verschillende zeer mooie speeches op het Kasteel van Zwijnaarde. Het ging er met momenten zo emotioneel aan toe dat geen enkel oog droog bleef. Ik moet toegeven dat ik het zelf een aantal keren moeilijk heb gehad. Een mooie hechte familie en dus... een mooi en echt feest.

Nikè en Kristof

Kennen elkaar ongeveer een 5-tal jaren, beiden goedlachs en vullen elkaar perfect aan. Zij hebben ook 2 fantastische katten, maar dat heeft nu even geen belang.

Nadat Nikè haar had klaargemaakt samen met een aantal vriendinnen en familie, kwam Kristof, strak in het pak, aangereden in een groene, oude Engelse dubbeldekker, samen met de familie.

Na een korte stop, iedereen terug de bus op richting gemeentehuis van Laarne. Het zeer gezellige gemeentehuis, maar te klein voor de vele vrienden en familie van Nikè en Kristof, zat al snel volgepakt, voor een zeer persoonlijke ceremonie.

Een stralend koppel omringd door vrienden en familie!

Daarna richting Kasteel van Zwijnaarde voor de receptie en het zeer gezellige avondfeest.

Kasteel van Zwijnaarde

De geschiedenis van het domein gaat al terug tot de16de eeuw. Verschillende kastelen werden opgetrokken... en terug verwoest, maar sinds 1922 in de huidige staat terug opgebouwd. En nu een zeer aangename feestzaal met de accommodatie van een moderne zaak, maar met de sfeer van een pittoresk kasteel. Met een helihaven! Had ik dat geweten...

Op hun site staat er trouwens een link naar een handige ‘weddingplanning’, waarop je vanaf 9 à 12 maanden tot aan de huwelijksdag een vrij uitgebreide to do lijst kan bekijken . Of je kan ook gewoon hier klikken.

Geef toe: een touwfeest in een kasteel is en blijft toch een beetje een sprookje.  En dat sprookje ging alvast door tot de late uurtjes.

Nikè en Kristof, het was een waar genoegen om jullie fantastische dag vast te leggen.

Foto’s:

huwelijksfotograaf voor nike en kristof katssel van zwijnaarde-1.jpg

De leveranciers:

Fotograaf: Geert Peeters

Bruidskleed: Bruidshuis Ellen

Pak: Cafe costume

Catering: Kasteel van Zwijnaarde

Make up en kapsel. Tania De Schrijver

Ceremonie wagen: The London ceremony bus