Blog | Hof van Beatrijs huwelijksfoto’s | Lier, fotograaf | Karolien en Jonas

Hof-Van-Beatrijs-Lier-trouw-Karolien-en-Jonas-foto-6.jpg

Dat je als man een huwelijksaanzoek doet, is niet abnormaal. Dat je het twee keer doet is eerder uitzonderlijk. In het geval van Jonas was dat zo. Eén keer in Kreta, in 2012, tijdens hun eerste reis. En een tweede keer in 2017 op Karolien’s verjaardag, bij hun thuis, met veel ontroerende woorden. Waarom zit er zoveel tijd tussen, hoor ik je denken. Dit heeft waarschijnlijk te maken met hun twee super schattige kinderen. Ze wilden wachten tot zij wat groter waren. Zo konden zij ook meegenieten van deze topdag en ook heel de dag in de belangstelling staan.   Ook in het Hof van Beatrijs.

Karolien en Jonas

Karolien en Jonas zijn ondertussen al 16 jaar samen en kennen elkaar van de korfbal. Eén van de weinige teamsporten waar gemengd wordt gespeeld.

Toen ze elkaar voor het eerst op hun grote dag zagen, dacht Jonas: ‘Ze ziet er fantastisch uit!’ en Karolien: ‘mijn beste vriend, mijn soulmate, de papa van mijn kindjes, eindelijk vandaag ook mijn man!’

Een geweldig koppel dat ontzettend verliefd is op elkaar, dat merk je meteen als je ze ziet. En al hun vrienden en familie kunnen dat beamen.

Voor de wet trouwden Karolien en Jonas in de zeer mooie zaal van het gemeentehuis van Heist-op-den-Berg.  Overvol was het. Geen stoel onbezet.

Die ceremonie was in het Hof van Beatrijs, buiten.  Bloedheet was het die dag, dat wel, maar iedereen heeft enorm genoten van de prachtige plechtigheid midden in een prachtige tuin, vol met grappige en zeer persoonlijk speeches.

Een zeer mooie ceremonie! Top!

Het feest in Hof van Beatrijs, Lier

Hof van Beatrijs is een prachtig gerestaureerde abdijhoeve, die teruggaat naar de 11de eeuw. Het staat op een zeer mooi domein en leent zich perfect voor een buiten-ceremonie, zoals die van Karolien en Jonas.

Als alle gasten waren toegekomen kon het feest echt losbarsten. En dat heeft tot de vroege uurtjes geduurd.

Zelf hebben ze het meest genoten van het samenzijn met vrienden en familie, het lekker eten en uiteraard dat ze dit met hun kinderen konden meemaken.

Nog en tip van Karolien en Jonas: ‘Maak van jullie trouwdag jullie ding! Denk na over wat je wel en niet wil! Zo maak je er een persoonlijke dag van, die je niet zal vergeten!’

Wat een fantastisch koppel! Een dag die ik mij nog zeer lang zal herinneren.

Karolien en Jonas, heel veel geluk samen

 

Foto's:

 

Leveranciers:

Bruidskleed: JPC

Pak: Cassari

ringen: Muhjo