Blog | Lamot huwelijksfoto’s | Mechelen, fotograaf | Judith en Kurt

Lamot Mechelen trouw Judith en Kurt foto

Judith en Kurt zijn al meer dan vier jaar samen en ontzettend verliefd. Dat kon ik onmiddellijk zien, van zodra ik ze ontmoette tot en met het avondfeest in Lamot. Ze straalden, gewoon!

De bruidegom, strak in het pak, werd afgezet door een oldtimer bij Judith, gehuld in een prachtig kleed. Hij een beetje zenuwachtig, omdat hij, zo vertelden ze mij achteraf, die dag perfect wilde maken.  Vandaar ging het richting gemeentehuis van Lint. Na de emotionele burgerlijke trouw, die tegelijkertijd ontzettend grappig was, ging het per oldtimer naar Lamot in Mechelen.

Van de ceremonie hebben ze het meest genoten.  De liefde van vrienden en familie,  de mooie huwelijksgeloften, aangevuld met de prachtige live muziek van hun vrienden.

Judith en Kurt

Tijdens een weekendje aan zee op de pier van Oostende is Kurt op zijn knie gegaan om de vraag te stellen. Kurt had heel de dag geen hap door de keel gekregen van de zenuwen. Maar alles is perfect verlopen. De rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Het feest in Lamot, Mechelen

Vroeger een brouwerij nu gerestaureerd tot een zeer moderne feestzaal, pal in het centrum van Mechelen.  De sfeer verschilt dan ook grondig van een klassieke feestzaal.  De verschillende delen, elk met hun eigen karakter en met een al even gevarieerde architectuur geven een enorm gevoel van ruimte, maar door de indeling blijft het heel gezellig.   Alle gasten kunnen tafelen in de moderne foyer met panoramisch uitzicht.

Een ideale trouwlocatie voor prachtige huwelijksfeesten.

Na het fantastische diner en als alle gasten waren toegekomen, kon het feest echt losbarsten.

Wat een fantastisch koppel!  Zoveel vrienden en familie die met zoveel lof spraken over hen.  Het was en heel leuke dag om mee te maken en ik zal het mij nog zeer lang zal herinneren.

Judith en Kurt: heel veel geluk toegewenst! Het gaat jullie goed!

Foto's:

Lamot Mechelen trouw Judith en Kurt foto
Lamot Mechelen trouw Judith en Kurt foto-18.jpg


Leveranciers:

Feestzaal: Lamot

Bruidskleed: Le Chapeau

Boeket: eFiori

Schoenen: Van Loock

Pak: Café costume

Ringen: Orsini Diamonds

Fotografie: Geert Peeters