BLOG | Domein Vossenberg huwelijksfoto’s | Hooglede, fotograaf | Jessie en Jurgen | 18 augustus 2018

Domein Vossenberg Hooglede trouw Jessie en Jurgen foto-11.jpg

Het feest in Domein Vossenberg, Hooglede:

Domein Vossenberg in Hooglede is een zeer mooie zaak, in een  groene omgeving, met een uitgestrekte vijver.  Er is zelfs een hotel. Elke feestzaal heeft zijn eigen privé terras, ideaal voor de uitgebreide receptie van Jessie en Jurgen.

De combinatie van moderne, met licht gevulde feestzalen en topgerechten, maken van deze feestzalen een ideale huwelijkslocatie.

Dat was nodig, want ik heb zelden zo'n bende enthousiaste feestvierders gezien dan bij het huwelijk van Jessie en Jurgen. Ambiance en plezier (letterlijk) van 's morgens tot 's avonds.  Ik ben zelden zo moe geweest, enkel van het lachen.  Een topdag!

Hierover gaat nog lang gesproken worden.

Jessie en Jürgen:

Jessie en jürgen zaten samen op de schoolbanken vanaf het 4de middelbaar en zijn al samen sinds 12 maart 1995.  Voor zij die te lui zijn om dat uit te rekenen: dat is 23 jaar!  Zij hebben 3 prachtige kinderen van 7, 12 en 14 jaar.

Eigenlijk zijn zij diegene die de meeste feesten van familie en vrienden organiseren, maar nooit kwam hun feest aan bod.  Ze zijn daarom al 2 jaar verloofd.

Eindelijk is het er dan toch van gekomen.  En hoe.  Fantastische familie en vrienden, een zeer intieme ceremonie in een mini kapel vlak bij het kasteel van Wijnendale en een geweldig feest waar geen einde aan leek te komen.  Hoe gaan we van locatie naar locatie?  Met een kleine trein, waarop gewoon door kon gevierd worden.

Een super idee!

De shoot hebben we gedaan aan het prachtige kasteel van Wijnendale.

Het werd een geweldige dag vol plezier en mooie emotionele momenten, die Jessie en Jurgen samen met hun vele vrienden en de uitgebreide familie kon vieren.

Jessie en Jurgen:  Heel veel geluk samen!

Foto's:

Domein Vossenberg Hooglede trouw Jessie en Jurgen foto


Leveranciers:

Boeket: Finesse

Bruidskleed: Cony

Schoenen bruid: Paris Londres

Pak bruidegom: W dress

Ringen: Fede di Oro

DJ: In-motion