Blog | De Grote Stove Huwelijksfoto's | Zuienkerke fotograaf | Elise en Maarten | 25 augustus 2018

De grote stove Zuienkerke trouw Elise en Maarten shoot foto

Het feest in De grote stove, Zuienkerke

De grote stove in Zuienkerke is een grote gerestaureerde hoeve op een idyllische locatie.  De receptie was dan ook in de zonovergoten tuin, vlak naast een grote afgesloten vijver.  Het was een geweldig feest waar alle gasten nog lang over zullen praten!

Elise en Maarten:

Elise en Maarten hebben elkaar leren kennen via Tinder, nu bijna vier jaar geleden.  Van zodra je ze ontmoet, kan je enkel concluderen dat ze super verliefd zijn.  Een match made in cyber-heaven!  Maarten heeft Elise ten huwelijk gevraagd in Parijs, in het reuzenrad aan de Jardin des Tuileries, pal in het centrum van deze romantische stad. Toen hij op zijn knie zakte brak de zon door de wolken...

De huwelijksdag werd er één vol emotionele momenten, zoals de kerkdienst.  Gevuld met muziek, zang en verschillende getuigenissen van vrienden en familie.

Wat ging er door hun hoofd toen ze elkaar voor de eerste keer zagen op hun grote dag:

Elise: wat een knappe vent heb ik toch, maar ook ontroering omdat het ein-de-lijk zover was, en trots dat hij voor mij gekozen had (en opluchting omdat hij mijn kleed mooi vond) :)

Maarten: amai, ze ziet er stralend uit. En tegelijkertijd: maar dat had ik ook wel verwacht, Konijntje stelt dan ook nooit teleur (hahaha).

Zelf hebben ze het meeste genoten van de misviering omdat ze hier echt man en vrouw werden.  Een zeer emotioneel moment. Ook van de shoot en de receptie hebben ze genoten, omdat de zenuwen dan al wat weg waren geëbd.  Vreemd genoeg hebben ze ook enorm genoten van de rit naar de kerk.  Het moment dat ze met zijn tweetjes nog even us-time hadden, voor alles losbarstte.  En de openingsdans uiteraard, ondanks een beetje zenuwen vonden ze het magisch!

Na de ceremonie in de pittoreske kerk van Schorre was er een zeer gezellige receptie met een caravan bar vol hapjes en drank.

Een geweldige dag vol met mooie momenten!

Elise en Maarten, veel geluk samen!

Foto's:Tips van Elise en Maarten:

BEGIN OP TIJD MET DE VOORBEREIDINGEN: wij hebben er ruim anderhalf jaar over gedaan. Ik vond dit heel fijn omdat ik geen beslissingen moest overhaasten, en omdat ik op die manier tijd genoeg had om bepaalde dingen van decoratie zelf te doen. Onze voorbereidingstijd was ontspannen

MAAK EEN DRAAIBOEK en overloop die tot vervelens toe met iedereen die een rol speelt die dag. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan (er zijn trouwens altijd dingen waar je niet aan had gedacht).

WEES NIET BANG OM BEROEP TE DOEN OP ANDERE MENSEN: was een moeilijke voor mij omdat ik mensen niet graag lastig val en zelf graag de touwtjes in handen heb. Mensen wíllen je echt helpen, ze doen dit echt niet tegen hun zin, de meesten staan zelfs te popelen. Zorg er wel voor dat het verantwoordelijke mensen zijn die je 100% vertrouwt met de taken die je hen geeft.

BOUW RESERVE IN GEDURENDE DE DAG: sommige onderdelen zullen sowieso uitlopen (een riempje voor in je trouwkleed dat even zoek is, familie die graag nog een onvoorbereide groepsfoto neemt). Dan is het goed dat je af een toe een kwartiertje op overschot hebt zodat alles niet meteen in de soep loopt. Weet anderzijds ook dat mensen hun plan kunnen trekken: als ze het 10 minuutjes op de receptie zonder jou moeten doen omdat je even je make-up wil opfrissen, is dat geen ramp.

Leveranciers:

Bloemen: Fleur de Lies

Bruidskleed: Azzuro

Schoenen bruid: JB couture

Pak bruidegom: Café Costume

Ringen: Lasso

DJ & caravan bar: Jean en Pierre Caravan bar