BLOG | Art Nouveau zaal Horta huwelijksfoto’s | Antwerpen, fotograaf | Katleen en Dieter| 1 september 2018

Havenhuis Antwerpen trouw Katleen en Dieter shoot foto

Het feest in Art nouveau zaal Horta, Antwerpen

De Art nouveau zaal Horta in Antwerpen is een imposante zaal met de ijzeren spanten van het vroegere ‘Volkshuis’ in Brussel ingewerkt. Vandaar de naam Art nouveau zaal.  Zeer hoge plafonds met prachtig en veel licht dat binnenvalt.  Horta is een feestzaal gelegen in het hartje van Antwerpen, met een geweldig terras en zeer veel parking in de buurt. Daarom is het dus een uitstekende trouwlocatie!

Katleen en Dieter hielden ook hun zeer emotionele ceremonie hier.  Hierbij mochten hun prachtige kinderen uiteraard niet ontbreken.  Veel mooie verhalen van vrienden en familie.  Als alle gasten waren toegekomen en na het fantastische diner kon het feest echt losbarsten.

Katleen en Dieter:

Katleen en Dieter hebben elkaar leren kennen in Mechelen en zijn al heel wat jaren samen.  Ze hebben 2 geweldige kindjes.

Het huwelijksaanzoek gebeurde als volgt: Dieter is op zijn knie gegaan in Venetië!  Op het brugje waar ze de eerste keer, samen, op vakantie waren.  Hoe romantisch!

Na de ceremonie in het gemeentehuis van Mechelen, ging het richting Antwerpen voor de shoot en daarna naar Horta voor de ceremonie.

Het werd een zonovergoten dag vol met fantastische momenten!

Ze hebben van elke minuut genoten en alles is perfect verlopen zoals ze het maanden daarvoor hadden gepland.

Katleen en Dieter, veel geluk samen!

Tip van Katleen en Dieter:

Gewoon genieten en het klopt inderdaad: één van de mooiste dagen uit je leven.

Foto's:

Leveranciers:

Bruidskleed: Charline Verbeken

Pak bruidegom: Cassari

Ringen: Anne Zellien

DJ: Tom Deschuytter