Salons De groene jager huwelijksfoto's | Brasschaat, België fotograaf | Davinia en Nick | 14 augustus 2015

huwelijksfotograaf-voor-davinia-en-nick-groene-jager-brasschaat-9.jpg

Als je één ding kan zeggen van Davinia en Nick is dat ze perfect weten wat ze willen. Dus ook wat hun trouwplannen betrof.   Tijdens onze eerste ontmoeting, begeleid door Limoncello van eigen kweek, werd al snel duidelijk dat we goed overeen gingen komen... en dat was inderdaad zo. Het was een dag gevuld met vrienden en familie, met als hoogtepunt de zeer persoonlijke ceremonie in de prachtige tuin van Salons De groene jager.

Davinia en Nick

Toen ik gecontacteerd werd, was het Nick die mij belde.  Meestal is het de toekomstige bruid die contact op neemt en dan nog via mail, dus ik was wat verrast.  Maar dat is gewoon kenmerkend voor de ‘recht door zee aanpak’ die zij beiden hanteren.  Wie kan er nu tegen duidelijkheid en ‘no BS’ zijn? Juist.

Nadat hij zich strak in het pak had gestoken ging het richting Davinia in stijl.  De Rolls-Royce werd geparkeerd en nadat Nick was bekomen van zijn ravissante, toekomstige bruid werd de eerste champagne gedronken.

Na de burgerlijke trouw in het gemeentehuis van Schoten gingen we voor de shoot naar de fantastische mooie Opera van Antwerpen, waar ik eigenlijk nog nooit was binnen geweest.  Shame on me, want het is echt de moeite.

De ceremonie, was er één om lang te onthouden.  Emotioneel gebracht, doorspekt met speeches van vrienden, op een prachtige locatie.  Vanonder de, 400-jaar oude, boom had je een mooi zicht op het stralend koppel, zittend voor 2 struiken die voor de gelegenheid vol prachtige rozen hing.

Een gelukkig koppel omringd door vrienden en familie op een zonovergoten dag!

Salons De groene Jager

De eerste stenen van deze kasteelhoeve werden al gelegd in de achttiende eeuw. Veel later dan de boom die er nu nog steeds staat!  Want die imposante boom, op het aangename terras, die is onlosmakelijk verbonden met Salons De groene jager. Geweldig veel schaduw en ruimte om onder te zitten of zelfs om onder te schuilen, maakt deze locatie onweerstaanbaar romantisch.  Van hieruit heb je een prachtig zicht op de uitgestrekte tuin met vijver.  Telkens ik hier kom, houden ze tijdens het diner een bordje opzij voor mij.  Hierdoor kan ik formeel zeggen: ‘het eten is hier ge-wel-dig!’  Grote variatie, verfijnd en altijd aangepast aan de wensen van de gasten.  Mijn favoriete feestzaal!

Davinia en Nick, ik vond het een fantastische dag!

De foto's:

huwelijksfotograaf voor Davinia en Nick-groene jager-brasschaat-3.jpg


Leveranciers:

Fotograaf: Geert Peeters Wedding Photography

Feestzaal: Salons De Groene Jager, Brasschaat

shoot: Opera, Antwerpen

Trouwplannen?  Contacteer mij hier!