Martinushoeve huwelijksfoto’s | Zandvliet, fotograaf | Femke en Philippe | 14 mei 2016

martinushoeve zandvliet huwelijksfotograaf Femke philippe-4.jpg

Tot over hun oren verliefd, zo zou je Femke en Philippe het best kunnen omschrijven. Dat kon je merken gedurende de hele dag, maar vooral tijdens de zeer persoonlijke ceremonie in Martinushoeve te Zandvliet,  met veel emotionele getuigenissen van goede vrienden en familie.

Femke en Philippe:

De vonk bij Femke en Philippe is overgeslagen tijdens een eindejaarsreisje naar Italië in het 6de middelbaar(!). 10 jaar later, op een verrassingsweekend naar de meest romantische stad ter wereld, Parijs, stelt Philippe de grote vraag bij ‘Le mur des je t’aime’ . Een muur met in 280 talen "je 't aime". Kan het nog veel romantischer?

Voor de wet trouwden ze in het gemeentehuis van Ekeren.

 

Het huwelijk in Martinushoeve Zandvliet

Daarna ging het naar Zandvliet, voor de ceremonie. Die ging door in Martinushoeve. Een zeer sfeervolle en stijlvolle gerenoveerde oude hoeve.

De emotioneelste ceremonie die ik tot nu toe heb meegemaakt, dat staat vast. Hoeveel traantjes er gevloeid zijn tijdens dit zeer intens moment, weet ik niet. Maar dat de aandelen van Kleenex de hoogte in gegaan zijn, staat buiten kijf.

Het werd een mooie ceremonie, zeer knap in goede banen geleid door Pat Lowette van Rentapriest.

Na het fantastische diner en als alle gasten waren toegekomen, kon het feest echt losbarsten. Femke en Philippe straalden heel de dag door!

Zelf hebben ze nog enkele tips:

Geniet van elk moment, het is zo voorbij.

Plan een rustmoment waar enkel het koppel aanwezig is. Zo kan je het eerste deel van de dag verwerken en even genieten van elkaar

 

Femke en Philippe, het was echt een plezier om jullie fantastische dag vast te leggen!  Ik wens jullie nog heel veel geluk samen!

Foto’s

martinushoeve zandvliet huwelijksfotograaf Femke philippe-1.jpg

 

De leveranciers:

Feestzaal: Martinushoeve

Bruidskleed: JPC collection

Ringen: Robzilla

Catering: via Martinushoeve

DJ: via Blue Moon

Make up Beauty by Ellada

Ceremonie: Rentapriest