BLOG | De Haan huwelijksfoto’s | De Haan | Joyce en Lars | 16 augustus 2019

trouw Joyce en Lars De Haan-11.jpg

Het huwelijk in De Haan

Van zodra ik Joyce en Lars ontmoette, klikte het meteen. Ik zag een geweldig koppel dat ontzettend verliefd was. En dat was op hun trouwdag niet anders. En wat een trouwdag! Een fantastische emotionele ceremonie in hun eigen tuin op een prachtige locatie! Zeer intiem. Omringt door hun vrienden en ouders konden Joyce en Lars genieten van de speeches en getuigenissen van vrienden en familie. Een ontzettend emotioneel moment, waarbij geen enkel oog droog bleef.

Ik heb zelden zoveel lachende gezichten gezien, heel de dag door. Maar vooral hun hondje, Billy, die het niet zo hoog op had met mij, stal alle aandacht.

Joyce en Lars

Joyce en Lars leerden elkaar kennen in Restaurant Dhoeve waar ze beiden een vakantiejob deden. Lars werkte er reeds 4 jaar en moest Joyce opleiden. Joyce herinnert zich nog het exacte moment wanneer zij Lars voor het eerst zag: ‘Mijn hart maakte een sprongetje en de vonk sloeg meteen over. Vanaf die dag zijn we zo goed als onafscheidelijk. ‘

Op hun trouwdag waren ze exact 10 jaar samen!

Wat vonden ze zelf van hun prachtige dag:

Wat heeft de meeste indruk gemaakt op het moment dat je ten huwelijk werd gevraagd?

Hij vroeg mij ten huwelijk in de tuin van ons nieuwe huis op een moment dat ik het helemaal niet had verwacht. Geen poespas, enkel Lars, Billy de hond en mezelf in ons tuintje met een prachtig uitzicht op de achtergrond. We hadden al even ervoor beslist om te trouwen waardoor ik een 'echt' aanzoek niet meer had verwacht.

Wat ging er door je hoofd toen je hem/haar voor de eerste keer zag op jullie trouwdag?

Joyce: Lars zag er enorm knap uit in zijn kostuum en z'n eeuwige glimlach. Ik was heel erg trots dat ik even later 'zijn vrouw' zou worden.

Lars: Joyce was prachtig en haar kleedje zat haar als gegoten.

Wat vonden jullie van jullie trouw dag? Waar heb je het meest van genoten?

We vonden het beiden een fantastische dag vol liefde, vriendschap en romantiek. Voor Joyce was de ceremonie in de tuin het hoogtepunt. De anekdotes van familie en onze getuigen waren hartverwarmend en brachten heel wat leuke herinneringen naar boven. Lars heeft dan weer het meest genoten tijdens de receptie. Samen met zijn vrienden een hapje, drankje en babbeltje slaan is het liefste wat hij doet. De weergoden waren ons ook zeer goed gezind, wat een heel groot pluspunt was! Achteraf bekeken ging de dag ongelofelijk snel voorbij.

Heb je nog een aantal tips voor bruiden en bruidegoms?

Doe vooral waar jullie zich als koppel goed bij voelen en luister niet teveel naar wat andere mensen willen of wat de traditie voorschrijft. Het is jullie speciale dag, en die moet je volledig naar je eigen persoonlijkheid en wensen plannen. Probeer je ook zoveel mogelijk te omringen met professionals die niet aan hun proefstuk toe zijn, daar bespaar je jezelf een hele hoop stress en gedoe mee!

Foto’s