BLOG | Flinckheuvel huwelijksfoto's | , 's Gravenwezel fotograaf | Nathalie en Ken | 17 augustus 2019

Flinckheuvel trouw Nathalie en Ken huwelijk-4.jpg

Flinckheuvel:

Deze oude en majestueuze hoeve is een onderdeel van het historische kasteel van ’s Gravenwezel.  Midden in het groen is deze romantische locatie een oase van rust.  De authenticiteit van de hoeve is bewaard, en wordt aangevuld met heel veel zilver, kristal en antiek.  Dat geeft deze trouwlocatie een exclusief  en eigentijds karakter. Als ik vanuit mijn ervaring  (en ik ben hier toch al enkele keren geweest) mag spreken, dan kan ik alleen maar zeggen dat je hier in een dromerige en sfeervolle omgeving culinair verwend word!   Ook de vlotte bereikbaarheid zorgt ervoor dat uw gasten snel en eenvoudig ter plaatse kunnen komen op deze rustgevende trouwlocatie.

Nathalie en Ken:

Nathalie en Ken hebben elkaar leren kennen op een feestje in Antwerpen en zijn nu al meer dan 6 jaar samen. Het was vlak na de geboorte van hun prachtige dochter Olivia, Nathalie was nog niet uit het kraambed, dat Ken op één knie, haar ten huwelijk vroeg! Met Olivia in zijn armen. Hoe geweldig is dat!? Ondertussen zijn we een dik jaar verder en zijn ze opnieuw zwanger!

Wat vonden ze zelf van hun prachtige dag:

Wat ging er door je hoofd toen je hem/haar voor de eerste keer zag op jullie trouwdag?

Eerst en vooral dat Nathalie er prachtig uit zag en ik heel fier was dat ze mijn vrouw ging worden. Anderzijds dat de dag kon beginnen en we er zin in hadden!

Wat vonden jullie van jullie trouw dag? Waar heb je het meest van genoten?

De dag was fantastisch en alles liep zoals we het gewenst hadden. Wel een druk schema maar heel de dag genieten!

Het hoogtepunt van de dag vonden we de ceremonie in open lucht en de mooie woorden.

Heb je nog een aantal tips voor bruiden en bruidegoms?

Geniet van elke seconde en niet bezig zijn met de organisatie, plan alles goed op voorhand zodat je 100% kan genieten van de dag want die vliegt voorbij

Nathalie en Ken: Veel geluk toegewenst!

Foto’s: