BLOG | D'Hulhaege huwelijksfoto’s | Deinze, fotograaf | Tacha & Jordi | 25 mei 2019

Copy of Bruid bruidegom shoot

Tot over hun oren verliefd, zo zou je Tacha en Jordi het best kunnen omschrijven. Dat kon je merken gedurende de hele dag, maar vooral tijdens de zeer persoonlijke ceremonie in D’Hulhaege in Deinze, met veel emotionele getuigenissen van goede vrienden en familie.

Tacha en Jordi:

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

In Leuven toen we daar allebei studeerden. Jordi had in Leuven als bijbaantje 'zelfverdedigingsinstructeur'. De les zelfverdediging was een van de sporten waar je aan kon deelnemen met je sportpas als student. De eerste ontmoeting was er toen Tacha een wond aan haar voet had. Omdat Jordi moeite heeft met open wondes, was dit niet de meest romantische ontmoeting ooit, maar na een paar keer iets drinken met de groep na de training bleek het heel goed te klikken.

Wat heeft de meeste indruk gemaakt op het moment dat je ten huwelijk werd gevraagd?

Het verrassingseffect. Ik had totaal niets door. Net voor het aanzoek knuffelde Jordi mij en hij was tegelijkertijd het doosje met de ring uit zijn jas aan het halen. Het doosje bleef wat in de jas vastzitten dus ik weet nog dat ik dacht 'wat is die nu aan het doen?'. Pas toen Jordi het ringdoosje te voorschijn haalde, wist ik dat hij mij te huwelijk aan het vragen was. Zonder ook maar enige aarzeling zei ik ook meteen JA!

Het huwelijk in D’Hulhaege in Deinze:

De ceremonie was een zeer emotionele. Heel veel traantjes zijn er gevloeid die dag. Een zeer intens moment, met veel mooie anecdotes van vrienden en familie.

Wat ze zelf vonden van hun prachtige dag:

Wat ging er door je hoofd toen je hem/haar voor de eerste keer zag op jullie trouwdag?

Tacha: Ik vond Jordi echt super mooi in zijn kostuum en vond het heel leuk dat hij geëmotioneerd was toen hij mij zag.

Jordi: Wauw, wat is ze toch prachtig. En wat een kleed! Precies zoals ik het stiekem al gehoopt had.

Wat vonden jullie van jullie trouw dag? Waar heb je het meest van genoten?

In een woord prachtig! Het is precies gegaan hoe we hadden gehoopt. Ik heb van alles genoten dat het moeilijk maakt om een deel te kiezen van de dag . Maar als ik echt moet kiezen dan de ceremonie die was heel puur en emotioneel.

Heb je nog een aantal tips voor bruiden en bruidegoms?

Voor de bruiden: eenmaal dat de dag aanbreekt, laat alles los en ga er lekker van genieten! Maak je geen zorgen , alles loopt perfect.

Voor de bruidegom: probeer niet alles te plannen. Verrassingen van de dag zijn ook heel erg leuk.


Na het fantastische diner en als alle gasten waren toegekomen, kon het feest echt losbarsten. Tacha en Jordi veel geluk samen!

Foto’s: